Actief deelnemen

Duurzaam & Gezond Leven

Onze Visie

People-Planet-Profit. Deze planeet gezond doorgeven aan de volgende generatie en mensen de mogelijkheid bieden weer in verbinding te gaan. Met zichzelf, met elkaar, met de Aarde, in het belang van gezonde groei/winst voor ons allen.

Ons doel

Www.duurzaam-en-gezond.nl een wegwijzer laten zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam en gezond leven in Salland en een platform bieden waar consumenten, bedrijven en geïnteresseerden, elkaar kunnen vinden.

Door complete site een sneeuwbaleffect bereiken


Contacten leggen met andere duurzame bedrijven. Mensen die niet alleen reclame willen maken, maar ook deel willen zijn van een visie, van een waarde. Ons streven met betrekking tot de website als platform is, om alle informatie over duurzaam en gezond leven in Salland te bundelen, zodat de consument daarvoor maar naar één site hoeft te gaan. Op die site een agenda met daarin alles wat te doen is op dat gebied, een blog met informatie, verhalen en ervaringen en natuurlijk kijken of we zoveel mogelijk duurzame bedrijven kunnen betrekken, want hoe meer bedrijven zich aansluiten, hoe completer de site en de groter het sneeuwbaleffect.

Wat maakt ons uniek?

 • Complete site met presentaties van deelnemende bedrijven, agenda en blog
 • Mogelijkheid om elkaar regelmatig te ontmoeten en te netwerken
 • Lezingen en korte workshops over duurzaamheid, gezondheid en gezond leven
 • Een plek waar echte Sallandse betrokkenheid kan ontstaan
 • We doen het samen!

Duurzaam in de stad en op het platteland

Via de site wordt je als duurzaam ondernemer gezien. Niet alleen in de stad maar ook in het hele buitengebied. Je kan jezelf zo bij een veel breder publiek profileren. Je kan bezoekers en elkaar verrassen met mogelijkheden waarvan je misschien eerst niet wist dat ze er waren. Hoeveel mensen weten bijvoorbeeld dat je in het buitengebied prachtige vergaderruimtes of groepsruimtes kunt huren pal midden in de rust en de natuur? Salland heeft zoveel meer te bieden!

Onderling contact en doorverwijzen

Intern is het voordeel van onderling contact waardoor we gemakkelijk naar elkaar kunnen doorverwijzen. Extern timmeren we als kerngroep en ‘achterban’ aan de weg met ons foldermateriaal, door aanwezig te zijn op specifieke markten en evenementen en met het geven van lezingen en korte workshops. We willen een ontmoetingsplek zijn voor iedereen die op wat voor manier dan ook geïnteresseerd is in duurzaamheid, gezondheid en gezond leven in Salland. We doen dit om ons bedrijf en al die andere mooie bedrijven zichtbaar te maken, maar vooral ook om in praktijk te brengen en mee te werken aan wat onze visie is. In ons leven, in ons bedrijf, met elkaar en in onze presentatie naar buiten. Daar worden we blij van en dat willen we met anderen delen.

Wil je aansluiten?

Je kunt voor jezelf checken of je bij ons goed zit, als je onderstaande punten positief kunt beantwoorden:

 • ben je duurzaam bezig met de aarde
 • heb je (bio)logische producten - eventueel zelfs uit Salland
 • houd je je bezig met zuinige energie of nog mooier energieneutraal
 • ben je circulair bezig
 • zorg je goed voor het milieu
 • ga je bewust om met de natuur en met de middelen uit de natuur
 • heb je klanten / clienten die zich verdiepen en interesseren in duurzaamheid
 • ga je bewust om met gezondheid of heb je klanten / clienten die dat doen
 • heb je klanten / clienten die zich verdiepen in bewustwording van zichzelf en/of van hetgeen er op en met onze planeet gebeurt

Dan voel je je bij ons op je gemak en kunnen we samen een platvorm vormen. Als bedrijf / onderneming maken we onszelf en elkaar zichtbaar voor de consument die verdieping en/of informatie zoekt.

Kosten voor dit alles bedragen

Voor nieuwe leden € 150,-. voor het eerste jaar, voor de jaren daarna, rond de € 95,-. Hiervoor krijg je een pagina binnen de website, we plaatsen je activiteiten en/of nieuws op deze website en op Facebook, ook organiseren we netwerkborrels.

 

 

 

Wil je je aansluiten? Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Monique 06-12868112 of met Peter 06-33104950.
Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duurzaam & Gezond Leven

Initiatiefnemers

Monique Brandsen Homeopathie Holten

Homeopathie Holten

Monique Brandsen
Van Nootensweg 1
7451 LK Holten
Tel. 06 12 86 81 12
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.homeopathieholten.nl

Elleke Brinkman

Recreatiebedrijf de Maathoeve

Peter de Graaf
Witteveensweg 23
8111 RP, Heeten
Tel: 06 33 10 49 50
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.maathoeve.nl