Blinck Media & Webdesign Buro

Duurzaam veranderen

Sinds 2008 is Blinck is een enthousiast en creatief full circle ontwerpbureau, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van drukwerk & websites voor kleine tot middelgrote (startende) bedrijven, instellingen en verenigingen. Websites met CMS (Joomla) zijn binnen elk budget te creëren. Ook voor het ontwerpen en drukken van o.a. huisstijlen, logo's, spandoeken, gelegenheidskaarten visitekaartjes, flyers, e.d. is Blinck uw partner. Wel zo makkelijk: alles in één!

Duurzaam veranderen is fantastisch!

Het gebruiken van een duurzame server is de eerste stap voor een duurzame website. Ook heb ik  mijn kantoor aan huis, hierdoor is het gemakkelijker om energiezuinig te werken; ik kan mijn energieverbruik laag houden. Ook ben ik duurzaam wanneer ik mijn klanten dicht bij huis heb zodat ik op de fiets naar ze toe kan, gelukkig zijn die er. Als ik de facturen verstuur via e-mail en niet meer uitprint ben ik duurzaam. Ik denk na over mijn (duurzame) gewoonten, let op mijn waterverbruik, zet de kachel niet te hoog, enz.. Ook vind ik het belangrijk om lokaal en maatschappelijk betrokken te zijn, dat kan in het dorp zijn, of in de omgeving! En natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk te recyclen.
Soms zijn het maar hele kleine dingen die je kunt veranderen. Maar als we dat nu allemaal doen, helpen we met z’n allen bouwen aan een betere wereld! Dat is toch fantastisch?

Responsive

Is je bedrijf toe aan een nieuwe professionele website, die er goed uitziet op computerscherm, tablet én mobiele telefoon (responsive)? Of ben je “gewoon” een blogger en wil je schrijven over je hobby? Of wil je een interactieve verenigingswebsite waar je leden elkaar digitaal kunnen ontmoeten? Wat voor website je ook wilt, laat ‘m bouwen met Joomla!

Krachtig

Joomla! is een content management systeem (CMS), waarmee je websites en krachtige online toepassingen kunt bouwen. Met een content management systeem – de naam zegt het al – kun je de inhoud van je website bijhouden zonder dat je daarvoor al te veel technische kennis of vaardigheden nodig hebt. Het aanpassen van de website’s wordt met de dag gebruikersvriendelijker.

Duurzaam

Joomla is open source software, ontwikkelaars over de hele wereld dragen bij aan de ontwikkeling en verbetering. Dit is ook een waarborg voor de veiligheid: veel ogen kijken mee met nieuwe ontwikkelingen. Joomla is een van de populairste content management systemen, waarop inmiddels miljoenen websites zijn gebouwd. De aantrekkingskracht zit vooral in de flexibiliteit die het systeem geschikt maakt voor kleine en grote projecten. Of je nu een eigen persoonlijke receptenwebsite wilt maken of een zakelijke website van je bedrijf, met Joomla aan de basis bouw je je website op een betrouwbaar en duurzaam systeem. En Joomla is modulair: het laat zich gemakkelijk uitbreiden, de mogelijkheden zijn groot(s) met Joomla!

Bekend?

Honderdduizenden websites draaien er op Joomla: van persoonlijke blogs van (on)bekende personen of organisaties tot grote bedrijven als Exact Software, McDonald's en Sony, ministeries als dat van Volkgezondheid, Welzijn & Sport, organisaties als het Vlaams Geneeskundigen Verbond, mediawebsites als FunXL en NPO Radio 1, NPO Radio 2 én NPO 3FM!

 

 

Joomla in een notendop

  • Een krachtig, flexibel en robuust content management systeem voor kleine en grote websites en online toepassingen
  • Wereldwijde community die ondersteuning en documentatie biedt en waar je zelf deel van kunt uitmaken
  • Nederlandstalige documentatie die altijd actueel is (dankzij vrijwilligers uit die community)
  • Meer dan 60 taalpakketten beschikbaar: je kunt meerdere talen in één website toepassen; ben je niet tevreden over de meegeleverde vertaling, dan kun je die eenvoudig overschrijven
  • Uit te breiden met talloze extensies uit de Joomla Extensions Directory die relatief snel en makkelijk te installeren zijn: een formulier bijvoorbeeld, of een fotogalerij, een portfolio, of een forum, een evenementenagenda…
  • Eenvoudig up to date te houden met ingebouwde update functies
Gonnie Nikamp, Blinck Media & Webdesign Buro

Blinck Media & Webdesign Buro

Gonnie Nikamp

IJssel de Schepperstraat 28
7435 PP  Okkenbroek
Tel: 06 22 55 77 71
web: www.joomlawebdesignburo.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.