Creagroen

Vak A

Nelleke Mein-Kamminga, tuinontwerper bij Creagroen, is sinds 2008 gevestigd in Heeten. Zij ontwerpt tuinen voor instellingen, particulieren en bedrijven.
Elk tuinontwerp is origineel en maatwerk, omdat elke tuinbezitter andere wensen heeft ten aanzien van de beleving en het tuinonderhoud. Ook de stijl van het huis en de grondsoort variëren per ontwerp. Nelleke kijkt altijd naar uw specifieke situatie en de mogelijkheden voor uw toekomstige tuin.
Voor de tuinaanleg werkt Creagroen samen met lokale hoveniers. Kiest u voor de extra begeleiding bij de aanleg, dan weet u dat de aanleg volgens tekening verloopt.

Creagroen onderscheidt zich door met eigentijdse materialen te werken, die op verantwoorde wijze geproduceerd zijn. Klassiek of modern, elke tuinstijl is mogelijk met deze materialen.
Het gaat om duurzame bestrating, planten en tuinhout. Enkele criteria daarvoor zijn: korte transportafstand, de minder vervuiling bij productie, recyclebaarheid en het bevorderen van de soortenrijkdom.
Planten van lokale kwekerijen hebben onze voorkeur vanwege het geringe kwaliteitsverlies bij het verplanten en de korte transportafstanden.

De huidige trend van tuinen die volledig bestraat zijn en waarbij geen plant de ruimte krijgt, heeft  behoorlijke nadelen, zoals zomerse hitte en wateroverlast. Een tuin met planten en een boom verkoelt in de zomer, terwijl een stenen ‘tuin’ steeds warmer wordt.

Onderhoudsarm is nu de norm. Een onderhoudsarme tuin kan ook groen zijn! Het tuinonderhoud is een belangrijk thema dat Nelleke altijd meeneemt in het tuinplan.
Het groene resultaat geeft meteen een positief gezondheidseffect: alleen al het zicht naar buiten op een groene tuin blijkt stressverlagend.

Kortom, Creagroen adviseert u over de juiste materialen en een mooie inrichting. Het resultaat is een levende tuin, die verkoelt en ruimte geeft voor bloeiende planten en waarin u zich ook nog gezonder voelt!

Wilt u uw tuin nu veranderen, belt u dan voor een afspraak (ook ’s avonds en in het weekend).  
De eerste kennismaking bij u thuis is altijd vrijblijvend. De ontwerper bekijkt de situatie en mogelijkheden die uw perceel bieden, afgestemd op uw wensen.

Tuinontwerpbureau Creagroen

De Lange Slag 36
8111 CL HEETEN
06-44560578
0572-380813
Web: www.creagroen.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.