Recreatiebedrijf de Maathoeve

Groepshotel Groepsruimte Landwinkel Activiteiten Pakketservice Catering

Op onze unieke boerderijlocatie  is van alles te beleven voor jong en oud  voor diverse groepen. Gezond en heerlijk eten en drinken, overnachten op een prachtige locatie  en u kunt kiezen uit enorm veel activiteiten, dit alles op 1 locatie! Komt u ook ongedwongen Boer-Gondisch genieten van het Sallandse coulissen landschap en de heerlijke streekgerechten?
Wij koken met de pure streekproducten uit onze Landwinkel voor u.

De handige Landwinkel

Onze handige landwinkel met de pure (Bio)logische producten uit de streek  voor een boodschap of een pakket op maat en voor elk budget. We verkopen kaas, vlees, nootjes, jam, molenbrood en alles voor de complete maaltijd rechtstreeks van de boer. Ook hebben wij veel unieke handgemaakte kadoartikelen en een eigen productlijn “Prachtig Salland”.

De uitgebreide Groepsruimte

De eeuwenoude boerderij met sfeervolle uitgebreide Groepsruimte “de Huuskamer” is geschikt voor (kook)workshops, vergaderen, familiedagen, teamuitjes, groepsuitjes enz. van 10 tot wel 100 personen.

Ons prachtige Groepshotel

Wilt u overnachten met een groep dan is ons prachtige luxe Groepshotel met 15 luxe kamers met elk een  eigen badkamer zeer aan te raden. Geschikt van 15 tot 40 personen met infra rood sauna en buitenhaard. Verzorging en zelfverzorging is hierbij mogelijk. Het Groepshotel  is ook  zeer geschikt voor zakelijke arrangementen met overnachting.

Enorm veel Activiteiten

Wij organiseren enorm veel buiten en binnenactiviteiten op onze boerderij, van actief tot een gezellig samenzijn. Educatief, spannend, creatief en voor elke groep een programma op maat binnen uw budget.

Onze unieke Pakketservice

Onze unieke pakketservice voor een pakket op maat voor elk budget, wij stellen in opdracht de mooiste pakketten voor u samen. Maak iemand blij met de Sallandse streekproducten.

Smakelijke Catering

We verzorgen u graag met onze smakelijke catering. Wij koken ambachtelijk met de pure producten uit onze Landwinkel en verzorgen graag uw verjaardag, lunch, vergadering of feestje bij u op locatie. Probeer onze Sallandse voest-happies eens…
De Maathoeve is een vergaderlocatie en trouwlocatie, wij verzorgen uw gasten compleet met onze accommodaties en de heerlijke streekgerechten.

Waarom de Maathoeve?

  • duurzaam gezond eten ambachtelijk bereid met pure streekproducten
  • samenwerking met zorginstellingen
  • alles op 1 locatie
  • voor een dagje uit of een meerdaags verblijf
  • een ongedwongen sfeer
Groepsruimte De Maathoeve

Recreatiebedrijf
De Maathoeve

Witteveensweg 23
8111 RP HEETEN
06 - 33 10 49 50
Web: www.maathoeve.nl
Facebook, De Maathoeve

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.