Drogisterij Wedda ‘Natuurlijk Gezond’.

Drogisterij Wedda is bewust de weg ingeslagen van ‘Natuurlijk Gezond’. In een tijd waarin het leven snel geleefd wordt en de mens vooral op zoek is naar gemak, is voeding een bijkomstigheid geworden in plaats van een levensbehoefte. Hierdoor maken we niet altijd  juiste keuzes. Dit heeft grote gevolgen voor onze gezondheid. Kijk eens bewust om u heen en zie in toenemende mate  mensen met een voedselintolerantie, een allergie, overgewicht diabetes

Bountiful reformproducten
Bountiful levert, in samenwerking met de drogist, de belangrijkste, meest gevraagde en lekkerste reformproducten in een frisse en eigentijdse uitstraling. Mede hierdoor kunt u eenvoudig kennismaken met deze gezonde productenlijn.

Orthica, “Gezonde voeding voor een bewuste levensstijl”
Goede, uitgebalanceerde voeding, voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven. Bovendien kunnen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. Die ondersteuning is niet voor iedereen gelijk. Daarom heeft Orthica speciale producten voor onder andere kinderen, voor senioren, voor mannen en voor vrouwen.

Weleda, “Waarom je huid kiest voor puur natuur“
Bij de ontwikkeling van Weleda producten werkt men uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid.
Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldig samengestelde formules kennen Weleda producten een uitstekende verdraagzaamheid en bieden ze een bewezen werkzaamheid. Deze 100% natuurlijke kwaliteit wordt ondersteund met het NATRUE-label, het strengste keurmerk voor natuurcosmetica.

Erica “Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur”
De natuur is een onuitputtelijke bron voor de samenstelling van gezondheidsproducten. Erica heeft door de jaren heen een veelvoud aan heilzame producten ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen.
De ingrediënten waarmee Erica haar producten ontwikkelt hebben bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.

Drogisterij Wedda  is hét adres voor een juiste advies en  goede begeleiding bij uw zoektocht naar producten die een stabiel en gezond leven ondersteunen.
Daarnaast  zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden gebaseerd op uw behoeften.

Openingstijden

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 20:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 17:00

 

Drogisterij Wedda

Dorpsstraat 10
7451 BT Holten
Tel: 0548-361232
Facebook: Drogisterij Wedda
Site: www.da.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.