Homeopathie Holten

Alleen als je de oorzaak weet, kun je écht herstellen

Homeopathie Holten is sinds 2010 gevestigd in het buitengebied van Holten in een landelijke, rustige omgeving. De praktijk is gevestigd grenzend aan het woonhuis in het voormalig ‘kokhuuske’ (rechts op de foto hieronder). Eigenaar is Monique Eggink (1967). Zij heeft haar 6-jarige hbo-opleiding gedaan aan de School voor Homeopathie in Amersfoort.

Het belang van de oorzaak behandelen


Stel je hebt steeds last van oorontsteking en krijgt een aantal antibioticakuurtjes. De (huis)arts behandelt de bacterie. Maar ik vraag mij af, waaróm die bacterie bij jou steeds de kans krijgt om een oorontsteking te veroorzaken. Gewoon een zwakke plek zul je denken. Dat kan, maar toch wordt je zwakke plek telkens opnieuw geraakt. Als je lichaam in balans zou zijn, zou je niet telkens opnieuw geraakt kunnen worden. Normaal gesproken herstelt je afweersysteem alle indringers.
Daarom onderzoek ik waarom je afweersysteem niet meer werkt zoals het zou moeten doen. Als je de oorzaak van je klacht behandelt, herstel je bij de bron.

Stimulerende geneeswijze


Homeopathie is een stimulerende geneeswijze. Het geneesmiddel herstelt je persoonlijke balans en zet je afweersysteem opnieuw aan het werk. Daarna kun je zélf je klacht weer oplossen.

Specialisatie prikkelgevoeligheid en ADHD

Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van prikkelgevoeligheid en ADHD. Ik ben begonnen met de behandeling van mensen met de diagnose ADHD. Al gauw bleek dat de meeste mensen met de diagnose ADHD eigenlijk prikkelgevoelig zijn en dat de diagnose misplaatst is.

De oorzaak van de klachten van prikkelgevoelige mensen, ligt bij hun prikkelgevoeligheid. De behandeling van prikkelgevoeligheid brengt bewustzijn en vooral veel rust en ontspanning. De klachten verdwijnen en je voelt je beter in je vel als mens.

2-ledig duurzaam

Klassieke Homeopathie is een duurzame geneeswijze, omdat alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. We voorkomen antibioticaresistentie en het milieu wordt niet belast met chemische stoffen.  
Daarnaast is herstel duurzaam, doordat ik werk aan de oorzaak.

Homeopathie Holten
Monique Brandsen - Homeopathie Holten

Homeopathie Holten

Monique Brandsen
Van Nootensweg 1
7451 LK  Holten
Tel: 06 12 86 81 12
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.homeopathieholten.nl
www.homeopathie-en-adhd.nl
www.prikkelgevoelig.nl