Jing Hwa – De Gouden Bloem

Vak A

Therapie – Trainingen – Lezingen

Praktijk Jing Hwa – De Gouden Bloem bevindt zich op een charmant landgoed van 3.4ha, net buiten Heeten. Naast het volgen van therapie, trainingen of een lezing, kan je ook genieten van de mooie natuur of het zwembad (in de zomer).

In november 2016 ben ik hier met mijn twee honden komen wonen en er moet nog heel veel gebeuren. Maar mijn passie is, om dit kleine landgoed om te zetten naar een ecosysteem, met fruitbomen, Permacultuur, bankjes op mooie plekken en mensen en dieren die zich goed voelen.

In de praktijk kan je verschillende vormen van therapie volgen zoals o.a. Acupunctuur, Hypnotherapie, NLP, EMDR-traumaverwerking, NAET-Allergietherapie. Dit betekent dat je vanuit verschillende invalshoeken kan werken aan zowel lichamelijke – als geestelijke klachten. Allemaal met de kwaliteit het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en geest te activeren.

De trainingen en lezingen zijn vooral gericht op Bewustwording, Neerzetten van je mogelijkheden, Energetische Wetmatigheid, Lichaamswerk, Meditatie en diverse themadagen. Op een later tijdstip zullen er ook gastdocenten en sprekers zijn. 

Ik werk vanuit Taoïstische achtergrond. Dit heeft een mengeling van bijna schokkende eenvoud en logica, ontroerende schoonheid, en een diep respect voor de essentie van het leven en de natuur. Het is een loslaten van alle schijn en wat overblijft is de helderheid van hart en verstand, waardoor de natuurwetten, die overal aan ten grondslag liggen, gekend kunnen worden.

Praktijk Jing Hwa
De Gouden Bloem

Françoise Nagel
Zonnenbergerdijk 4
8111ND  HEETEN
Tel: 06 – 50 88 50 82
www.jinghwa.com

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Françoise Nagel, Praktijk Jing Hwa – De Gouden Bloem