Ontplooi-jezelf

ontplooi-jezelf

Stresscounselor en loopbaancoach Jannette Haverslag biedt met een mooie
natuurlijke coaching perspectief op een vitaal en duurzaam inzetbaar (arbeids) leven.

Juiste stappen

Werk waar je energie van krijgt in plaats van dat het je energie kost, wie wil dat niet? Met  coaching van Haverslag-Pekkeriet, praktijk voor coaching in Holten, zet u de juiste stappen op weg naar een vitale en duurzaam inzetbare voorzetting van uw loopbaan. Dit geldt met name voor mensen tussen de 30 en 55 jaar oud, die willen weten waar hun passie en natuurlijke talenten liggen.

De betere versie van uzelf

Ook voor mensen die dreigen vast te lopen in hun werk of privé leven en stress ondervinden of een burn-out hebben gehad, kan Jannette Haverslag-Pekkeriet een waardevolle aanvulling zijn. Jannette loopt letterlijk eventjes mee in uw leven. U bouwt aan uw persoonlijke ontwikkeling. Na het traject bent u  de betere versie van u zelf, zit u beter in uw vel en u weet en ervaart hoe u weer energie krijgt.

Wandelcoach

Jannette onderscheidt zich van andere coaches omdat ze de combinatie kan maken met wandelcoaching. ,,De natuur biedt iets wat in het dagelijks leven vaak ontbreekt: rust, ruimte, stilte, inspiratie en energie. Je merkt dat dit voor veel mensen goed werkt en dat veel antwoorden op vragen en nieuwe ideeën vanzelf boven komen. Dat is heel mooi om te ervaren”, vindt Jannette. Coaching in de natuur is veel meer dan tijdens een wandeling een goed gesprek voeren.

Mensen zien opbloeien

De uitkomst van een coachtraject kan een andere baan zijn en het kan volgens Jannette ook zo zijn dat iemand met nieuwe energie op een andere manier zijn huidige werk/ leven invult. ,,Het mooie van mijn werk is dat ik mensen weer zie opbloeien. Mensen bewust maken en bijdragen aan de ontplooiing van mensen, daar doe ik het voor”.

Zelf bijdragen aan uw eigen geluk

U kunt zelf bijdragen aan uw eigen geluk, hoe mooi is dat. Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken, maak dan een afspraak  voor een gratis oriënternd gesprek met Jannette Haverslag-Pekkeriet.
Onder het genot van een kop koffie of thee vertelt Jannette u graag meer. 
U kunt haar binnen en buiten kantooruren bereiken via 06-51 89 07 75 , email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contact formulier op de website van www.ontplooi-jezelf.nl

Kom uit de knop en
ontplooi jezelf

Ontplooi-jezelf

Jannette Haverslag-Pekkeriet
Valeweg 6
7451 KK Holten
T 06-51 89 07 75
www.ontplooi-jezelf.nl
Facebook; Haverslag-Pekkeriet
Praktijk voor Coaching

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilma Aanstoot, La Vie Huidverzorging