Gezondheid uit de natuur

Terug naar de oorsprong, de kracht van de natuur. Aromed Natuurproducten is in 1989 begonnen met de kleinschalige productie van natuurproducten, door gebruik te maken van krachtige etherische oliën.

Filosofie Aromed

Aromed wil aromatherapie voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar en bruikbaar maken. Via het produceren en aanbieden van hoogwaardige, natuurlijke producten, van een constante hoge kwaliteit. En via voorlichting die eerlijk en oplossingsgericht is.  Om ons geloof in aromatherapie te onderstrepen houdt Aromed zich bij al haar dagelijkse werkzaamheden vast aan een 3-tal principes:

  1. Natuurlijk: elk Aromed product is gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten.
  2. Betrouwbaar: elk Aromed product maakt waar wat er op de verpakking beloofd wordt. Wij leveren goede service aan al onze klanten.
  3. Kwaliteit: elk Aromed product is geproduceerd met de grootste zorg volgens strenge voorschriften. Aromed producten worden getoetst op kwaliteit.

Helder. Natuurlijk.

Essentiële oliën en je hersenen

De reukzin is één van onze sterkste zintuigen. Ze beïnvloedt ons gedrag, onze stemming en emoties. Essentiële oliën uit de natuur, de onuitputtelijke bron van heilzame stoffen
Zuivere natuurlijke etherische olie wordt gewonnen uit plantaardig materiaal. Er zijn wel dertig plantenfamilies met zo'n negentig verschillende soorten. Tel daarbij op dat dezelfde planten en bloemen uit verschillende gebieden weer heel andere oliën geven en je komt aan een indrukwekkend aantal soorten olie.

Essentiële oliën vragen om precisiewerk

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de eigenschappen van de oliën, zonder dat ze direct verdampen, worden ze vermengd. Dit gebeurt in een heel exacte verhouding met een drager, zoals plantaardige olie of gedestilleerd water.

Werking op basis van wetenschap

Aromatherapie met etherische oliën speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Twee factoren zijn hierbij erg belangrijk. Ten eerste de eigenschappen van onze huid om heilzame stoffen op te nemen. De tweede factor is de positieve invloed van geuren op onze geest en ons onderhoudssysteem.

Werking op ons grootste orgaan: de huid 

Er leiden vele wegen naar de inwendige mens. Bij inwendig gebruik verteert de maag medicijnen en laat ze de werkzame stoffen los in je bloedbaan. Precies zo doet je huid dat met de zelfzorgproducten van Aromed

Biologische etherische olie van Aromed

Aromed heeft een complete lijn biologische etherische oliën voor de Aromatherapeut. Onze enkelvoudige oliën zijn o.a. bij Drogisterij Wedda verkrijgbaar en via de betere (natuur)winkel.

DA payoff FC L